Halloween

Ett par vänner har som tradition att fira Halloween på ett stort hotell på norra delen av ön, där hotellet riggar en långhelg för öns tema-glada kids.

Familjen såg fram emot en kväll med fina vänner och massa lek, men Mamma hade inte riktigt insett vidden av mallorkinskt Halloween-firande.

På väg till hotellet hoppade Mamma in i en Carneval-butik och fick med sig ett par ganska o-ambitiösa assecoarer att komba Leonel och Lilys svarta outfit med, och tänkte därmed att Familjen var i hamn.

Det tyckte också kidsen, som trodde de var klotets kungar med sina grymma "svärd" som genast blev fäktvapen.

Helt klart ett orutinerat köp av Mamma.

Inte särskilt klokt att stoppa vapen i handen på sina barn.



Familjen kände sig iallafall hemskt Halloween-inspirerade.

Det gjorde även hotellet som var gräsligt dekorerat för helgens evenemang, vilket fick Mamma att börja imponeras av organisationen när vi mötte upp gänget i receptionen.



Efter det annorlunda välkomnandet fick över 130 barn en nummerlapp fäst på lämplig plats, för tydligen var inte utklädnaden för skojs skull.

Oh, nej.

Här var det tävlingsinriktat folk som samlats.

Behöver nämnas att Leonel och Lily inte kammade hem något pris?



Det gjorde ingen annan i gänget heller, men pedagogiskt nog fick alla tävlande en meterstor godispåse som pris, så alla små var hur lyckliga som helst iallafall.



Det är såklart förklaringen till att spanska barn orkar vara uppe halva nätterna!

För efter sen middagsbuffé, clownshow och minidisco som drog igång klockan 23 (!!!) hade dansgolvet inte varit så fullt av små fötter till långt efter midnatt, om inte sockerkicken varit kraftig nog, liksom.



Helt klart härligaste halloweenen hittills!

Nästa år ska Mamma vara mer förberedd.

Minsann.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0