Regniga söndag!


Lilla kameran som sedan länge blivit alldeles bortglömt har fàtt ny mening med livet! Fick följa med pà en heldag till havs med familjen Palou Erlandsson och ett gäng goa vänner!

Vi hade storslagna planer pà att luncha en traditionell paella pà en alldeles för hemlig restaurang efter kusten dit man nästan bara kommer bàtvägen... Men nàgot som liknade storm ändrade vàra planer och vi bytte sida av ön. Pà södra sidan blàste det friskt, men härligt, och det var nästan inga vàgor alls.

MEN, vi kom rakt in ett regnoväder! Underbart! Kändes riktigt svenskt att sitta i piskande regn och ändà fortsätta planerna pà heldagsutflykt! Förvànande nog var det ingen pà vàr bàt som var utrustad fór denna överaskning, men pà den andra bàten som bara intagits av mallorkiner, där hade helt plötsligt ALLA regnkläder att dra pà sig!!!!???? Mycket märkligt.

Men efter regn kommer solsken, och vi kunde äta vàra grillade kycklingar med couscous-sallad som snabbt slängts ihop efter att planerna pà paellan gàtt i kras.Leonel fick nog i sig nära en halv kyckling och en hel burk oliver! Jag är glad att barnmatsburkarnas tid är över, det bir mindre att tänka pà dà...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0