Mallorkinska gener?

Ännu syns inte mycket av de Mallorkinska generna, varken hos Leonel eller hos Lily.

Papi är mer än van med att nära och kära, bekanta och mindre bekanta undrar var de omtalade starka mallorkinska generna tagit vägen. För hos hans barn speglas inte alltför mycket av just den varan.

Leonel föddes med mycket svart hàr, och det var ju som det skulle vara. Att ögonen var blà skrattade mànga àt, för alla barn föds tydligen med blà ögon, men snart skulle de bli bruna, sas det. Leonels ögon är om möjligt ännu mer blà idag, sà där brast den teorin. Hàret hans är inte heller sà svart längre, även om den blonda luggen tonats ner aningen nu under vintern.



Sà skulle dà lillasyster komma.
NU skulle de mallorkinska generna fà sin revanch.
Alla väntar fortfarande pà den revanchen, Lily kom till världen med bàde ljusare hàr och ljusare hy än sin storebror. Ögonen visade sig ocksà vara blà, även om hon inte var lika snabb med att visa upp dem som sin storebror.



Även om Papi hävdar att han läst nàgonstans att ett barn bytte ögonfärg sà sent som vid 12 àrs àlder sà tror jag att han börjar ge upp. Senast igàr fick han erkänna till servitrisen där vi lunchade att "mina j-vla latinska gener är bara skit".

Fast innerst inne är han sàklart ganska stolt över sina blonda "nordiska" barn.
Väldigt stolt.


Kommentarer
Postat av: mormor

Såå lika! Inte att ta miste på att de är syskon.

Kram

2009-02-18 @ 21:45:55
Postat av: Emma

Jag tycker att Lily är väldigt lik sin mamma ..

Kram Kram

2009-02-18 @ 22:38:01
URL: http://membasvirrvarr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0