Macrofiesta?

Lördagskvällen bjöd på ett högt eftertraktat event tillsammans med ett gäng fina vänner som samlat sig för vad som blev döpt till Macrofiesta!

Där fanns bankmannen, bankkvinnan, de två arbetssökanden, hemmafrun, företagaren, sjukhustönten (läs Mamma) dagisfröken, kirurgen, bidragshandledaren, skönhetsgurun och en hemlis.

Mamma är lite osäker på vad mallorkinerna vill mena med uttrycket Macrofiesta egentligen, men klart är iallafall att eventet var välorganiserat, väbehövt och blev välnjutet!

Klart är också att Mamma nog är den enda i gänget som stod på benen utan hjälp av brustabletter imorse!

Värdparet bjöd sällskapet på en sällan sedd lyxig middag med snittar till välkomstdrinken (läs alkoholfri öl för vissa), förrätt huvudrätt och hembakat bakverk till efterrätt för att avrundas med kaffe och hemma-choklad-doppade apelsinlyftor!

Därefter tog barmannen fram limen och ishackaren och gjorde fantastiskt stora och fantastiskt goda Mojitos. (läs alkoholfria till vissa..igen...)

Kvällens garv blev utdelningen av Mammas hemmagjorda banderoll där email-konversationen med 10 personers gemensamma insats att organisera och förbereda framgick.

Vad gjorde man innan mejlandets tid?



Det är iallafall tydligt att det krävs viss förberedelse för att lyckas.

Eller så gillar mallorkinerna helt enkelt bara att grupp-chatta via mejlen.

Fest gillar de definitivt.

Mamma ocksà.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0