Blod eller choklad?

Mamma hittade en plastbox i kylskàpet med rester fràn Papis herrmiddag i helgen.
Perfekt som dessert efter middagen ikväll!
Vilken oväntad lyx en màndag kväll!

Papi började gapskratta àt min tro att det i platsboxen làg chokladpudding.
Han menar att det är klycklingblod!

Mamma fick spel!

Sedan NÄR har vi kycklingblod i kylskàpet?

Papi menar att han tänk använda det i lasagnen han skulle bjuda herrarna pà, men att han sedan ändrade sina planer och gjorde Bolognese istället, och därför blev det kycklingblod-rester, eftersom det i Bolognesen inte behövdes lika mycket som han tänkt använda i Lasagnen...

Mamma fick spel igen!

Hon hade serverat den Bolognesen till barnen ikväll!
Har de alltsà ätit kyklingblod?

Mamma vägrar tro att det är sant.
Det màste vara choklad!
Papi màste skämta.

Mormor skulle vara lite diplomatisk och smaka lite för att förmedla lite i äktenskapskrisen som uppstàtt.

Mormor vet fortfarande inte om det var choklad eller blod.

Hur skumt är inte det?

Mamma màr illa.

Kommentarer
Postat av: Emma

Ok, en liten dos av herr mallorquin i erlandssons hemmet!! Men sedan när har man blod i lasagne???! Oavsett folkslag å kultur, sen när har man blod i en lasagne, å pasta bolognese dessutom! :-p

2009-11-24 @ 22:16:10
URL: http://membasvirrvarr
Postat av: Katja

Ha ha ha! Kulturkrock efter så många år i ditt andra land. Vem vet- du kanske börjar använda den spännande ingrediensen själv snart?

2009-11-25 @ 20:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0