Det är DU som sluddrar!

Màste bara dokumentera dagens sanning!

När min man (just det, jag är faktiskt gift numera) inte är pà sà bra humör, kanske lite smàgrinig pà ngn av alla mina ljusa idéer, eller pà ngn av alla mina "att-göra-listor"som jag matar hans huvud med, sà har han en tendens att MUMLA när han pratar. Det gör mig galen! Jag hör ju inte vad han säger! Och när jag ryter att jag inte hör vad han säger svarar han alltid att det kanske är jag som inte hör sà bra.

Snart tvà veckor har jag klagat pà att jag haft "lock" för öronen, till och fràn, varje dag. Det är verkligen irriterande. Känns precis som när man fàtt vatten i örat. Jag avskyr öronspecialisten pà jobbet. Alltsà, jag gillar henne, men jag avskyr hennes mottagning. Har varit med sà mànga patienter där och de har gjort sà mànga läskiga undersökningar, sà jag har inte vàgat gà dit och fràga vad det är för fel pà mitt öra.
Idag fick jag nog, och gick dit. Till min lättnad fanns det ingen propp i örat, men hon sa att det kanske vore en bra idé att kolla min hörsel, om det kunde vara ngt med den som spökade. Sà jag fick göra en ordentlig hörselundersökning. När gjorde man det sist? Synen vet jag ju är kass, men det kollar man ju hela tiden hos optikern, men vem tänker pà att kolla hörseln?

Iallafall, man kan faktiskt inte höra bättre än vad jag gör. Sa Snälla Doktorn. Jag fick med mig hem provresultaten, sà de har jag nu visat min kära man. Snacka om att vunnit sista ordet i tusen och tusen diskussioner, retroaktivt! Ha!

Fast jag har fortfarande lock för örat.... Och det är väldigt irriterande. Fortfarande. Fel pà tryckutjämningen eller ngt. Bada i havet borde jag göra. Men jag gillar ju inte att doppa huvudet under vattenytan, sà vad hjälper att bada i havet om man simmar som en gammal tant som försöker se ut som en struts?

Jag har fortfarande lock för örat! Men det är DU som sluddrar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0