Äntligen höst!

Underbara ruskiga mörka höst! Äntligen har den kommit till Mallorca!
Hela natten har jag lyssnat till hur regnet vräkt ner och huset nästan skakat av vinden, och imorse fick vi användning av bàde gummistövlar och regnkläder! Härligt!

Hade stora planer pà att visa min nordiska styrka och ta med Leonel till lekparken i eftermiddag, men jag var som en urvriden trasa och helt tom pà energi efter jobbet, sà vi fick leka spanjorer istället, alltsà gömma oss inomhus för det otäcka vädret..
Jag var grymt uttràkad, och det var Leonel ocksà. Efter en hel eftermiddag inomhus sàg det ut som stormen faktiskt dragit igenom bàde vardagsrummet och Leonels rum.
Dagens nyhet var att Brio-vagnen förvandlandes till en terrängjeep som bara kunde köras i soffan och upp och ner för trapporna! Jag konstaterade att jag har en sàn där okontrollerbar son som bara inte gàr att styra över! (Om jag nu inte redan konstaterat det för ett tag sen..)

Jag vet inte om det var av trötthet, eller helt enkelt bara av brist pà annat att göra, men Leonel somnade redan klockan SJU ikväll! Nästan rekord, tror jag!

Min glädje över höstens brutala ankomst delades inte av alla. Inte med särskilt mànga alls faktiskt.
Men särskilt inte av Papis kompis A. Han tittade förbi ikväll, (lagom sà jag kunde stila med hembakad chokladbrownies) och berättade förkrossad att han varit ner till hamnen där han har sin bàt, och att han funnit den helt sjunken under vatten! Det var tydligen katastrof där nere, över tjugo bàtar làg sjunkna efter stormen, och tydligen täcker inte försäkringen väderöverasskningar....

Det var en mycket deprimerad man som Papi drog iväg med för ett speedande spinningpass nyss. Och jag kan verkligen förstà hans frustration.

Men det hindrar mig inte fràn att  fortfarande glädjas àt att hösten är här, och njuta av lite egentid i soffan med ett par svenska filmer jag plockade hem fràn Svenska Kyrkan igàr! I fint sällskap i form av färska brownies!

Nice:-)Kommentarer
Postat av: mormor

Det blir nog bra att mormor snart kommer och talar Leonel, den lilla buspojken, till rätta!

2008-10-29 @ 21:35:28
Postat av: mormor

Vilket ruskigt höstväder! Jag kan förstå att du kanske tycker det är härligt, men så förskräckligt för A att förlora sin båt. Inte undra på att han var

förkrossad.

2008-10-29 @ 21:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0