Emil på middagsbjudning!

Tror min kille skulle hetat Emil egentligen...



Igår kväll var vi på middag hos ett par vänner, Leonels tjej A och hennes föräldrar... Även om de små bara var vakna de två första timmarna, såg det ut som en orkan dragit igenom deras vardagsrum.. Jag tror inte vi kan skylla på lilla S, som bara är 6 veckor fyllda?

Leonel och A lekte mest var och en på sitt håll av vardagsrummet till en början, jag försökte leka paparazzi och fånga de båda på samma bild, men det var verkligen ingen lätt uppgift.. Men de hittade ganska snart en gemensam lek, som fick dem båda att kikna av skratt:
Leonel slänger chips på golvet, och A stampar sedan på chipsen!....
Därefter började olivleken! Först tar man så många man kan i näven och trycker in i munnen. Sedan trycker man in några i pappornas munnar, och sen börjar det riktigt roliga. Slänga oliverna mot den andres ansikte och hoppas att man prickar munnen. Det gör man aldrig. Såklart. Alltså slutar det med oliver i hela vardagsrummet. Blandat med alla krossade chips förstås.

Tror de små vildingarna slocknade vid halv tio, då satte vi oss ner och fullkomligt överåt oss på mexmat!
Med den absolut godaste hemlagade guacamolen. Tror den ene åt mer än den andre, och det slutade med att alla 8 såg lika gravida ut som jag:-) Själv kunde jag knappt sitta vid det här laget!
Efterrätten hade jag snott ihop efter jobbet, det blev en riktigt god ananaspaj, kanske lite lite bränd i kanten, men man måste ha överseende med nybörjare!
Efter efterrätten kom det fram ett fat med brownies till kaffet. Tror kommentarer är överflödiga...

Sent blev det innan vi kom i säng, och upp till jobbet skulle man imorse.
Slapp dock lägga tid på att äta frukost, är faktiskt fortfarande mätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0