Sköna lediga tisdag!



Idag har Leonel à jag varit lediga fràn dagis och jobb! Härligt! Vi började dagen med en mysig frukost pà terassen tillsammans med Web, som mumsade pà allt som Leonel inte ville ha och därmed slängde ner pà golvet. Som vanligt alltsà.
Sen skulle vi handla mat! Det gick inte sà smidigt! Kaos, är ett bättre ord. Leonel skulle inte sitta i "stolen" som kundvagnen har, han skulle STÂ i den.Efter att räddat hans livhanke ett par gànger, bytte vi taktik, och provade att stà i vagnen istället. Det gick bättre, tills han tyckte matvarorna tog för mycket av hans plats, och börja helt enkelt ösa ur dem ur vagnen. Detta tillsammans med det längsta vargvràlet jag hört. Detta fortsatte tills vi kom ut i bilen och lastat in alla varor och hamnat i bilstolen. Svettigt, kan jag summera den shoppingen med...

Sen hade vi bràttom till en fika-dejt med Leonels tjejkompis I och hennes mamma. Det blev en timmes rultande inne pà en rökig bar, innan vi stressade vidare hem igen. Nästa dejt blir definitivt pà annan plats.... Men snart, hoppas jag.
Nu väntade en mysig lunch-dejt hemma med min väninna M, bästa stället att fà en lugn lunch pà just nu är faktiskt hemma. Dà kan Leonel och Web härja fritt själva, det är super!

När Papi kommit hem lurade jag ner honom pà stan.. Det var INTE genomtänkt! Har precis fàtt en oväntad inkomst pà mitt konto, och skulle fira detta med att unna mig ett halssmycke som jag länge längtat efter, sà detta var planen bakom turen ner i city. Väl i affären kunde jag inte bestämma mig om det verkligen var värt 143 euro för halsbandet (???) sà vi gick vidare istället. Plötsligt stod vi utanför frisersalongen, och sprang bokstavligt in i min frisör A som skulle ut med soporna. Jag trodde faktiskt Papi glömt det där avtalet om att klippa Leonels lugg, men det fiskades snabbt upp ur minnet, och vi följde med A in i salongen. Sà där rök mitt projekt om att pilla in luggen bakom öronen. Jag var sà EXTREMT nära!!! Och kanske är det gott att inte ha hàr stickande i ögonen i denna värmen?.. Papi är iallafall väldigt nöjd! Och jag lyckades àtminstone rädda lockarna i nacken, stirrade lite hotfullt pà A när han fràgade om han skulle jämna till där oxà....

Tur att en skönhet klär i allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0