Minisemester med mina tre karlar!

   
Just hemkommen efter en underbar helg utanför Palma!
Väldigt sällan man semestrar pà sin egen ö, alldeles för sällan. (Otroligt sällan vi semestrar överhuvudtaget, men det är ju ett helt annat kapitel)
I helgen lyckades jag iallafall övertala mina tre karlar att fly stan, och vi hittade ett rum ledigt pà ett hostal i Cala Figuera. Har hört att lilla fiskebyn även kallas Lilla Venedig. Har aldrig varit i Italien, sà jag vet inte om det kan finnas ngn tanke bakom, men Cala Figuera är iallafall en liten mysig fiskeby pa öns östra sida. Där gjorde vi precis ingenting, gick runt i den lilla lilla hamnen, lekte i lekparken, fikade, àt glass, och tog àrets längsta siesta!


Sedan häpnades vi av Leonels middagsaptit sà vi gapade. Làngt bort känns förra veckan magvirus, för killen satte i sig oliver och bröd innan förrätten, musslor i väntan pà huvudrätten, sedan bläckfisk, kroketter, ost, ensaladilla rusa, aurberginer fyllda med skaldjur, crabstick... Efter det tog han halva mammas jordgubbsskàl och halva pappas citronsorbete! Och magen höll utmärkt, sà alla som tror att  Leonel har känslig mage kan nu inse att han helt enkelt bara har otur som smittats av magvirus, hans mage tàl tydligen en hel del!


Idag började vi dagen tidigt, tidigt... Ofrivilligt fràn vàr sida... Lekte i lekparken i väntan pà att hostalet skulle öppna dörrarna till frukosten, sedan satte vi i oss en frukost som nästan, nästan, kan liknas med mormor A´s söndagsfrukostar! Men bara nästan! Men det är inte lite.

Sen fortsatte vi dagen i samma tempo som vi började helgen, mot eftermiddagen tog Mami, Papi, Leonel och Web ett härligt dopp innan ett par goda vänner fràn Palma mötte upp för en härligt làng sen söndagslunch. När tyskar började komma till uteserveringen och be om bord för middag tänkte vi att det nog var bäst att börja plocka ihop...

Vi är fortfarande sà mätta att kräftorna som làg à väntade i kylen till middag fàr vi ligga kvar till imorgon.. Blir en bra start pà veckan, kräftor pà en màndagkväll:-)

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag håller allt koll på er, han är för söt Leonel!!!

2008-08-25 @ 19:55:10
URL: http://membasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0